Pease Road Residence

The spaces of the original house are protected interior rooms with controlled views to the outside. We have used a natural material palette of weathered, reclaimed Cypress and board-formed concrete to create a building that will change over time.

Pease-Road-Andrew-Pogue-H-Ext-Front-Elevation-1
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Ext-Addition-Joint
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Foyer-1-1
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Dining
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Living-2
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Living
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-View-to-Exterior
Pease-Road-Andrew-Pogue-H-Family-2
Pease-Road-Andrew-Pogue-H-Family-1
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-View-to-Exterior-2
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Kitchen
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Kitchen-2
Pease-Road-Andrew-Pogue-H-Ext-Back-View
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Ext-Window-Detail
Pease-Road-Andrew-Pogue-H-Ext-Patio-1-1
Pease-Road-Andrew-Pogue-H-Kitchen
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Bar
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Stair
Pease-Road-Andrew-Pogue-H-Hall-1-1
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Sitting
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Master-Bath
Pease-Road-Andrew-Pogue-H-Ext-Window-Detail
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Ext-Addition-Dusk
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Ext-Back-View
Pease-Road-Andrew-Pogue-V-Ext-Living-Dusk